Απορρίφθηκαν ασυζητητί τα αιτήματα του Τζόκοβιτς

Με ένα κατηγορηματικό «όχι» απάντησε η κυβέρνηση της Βικτόρια στα όσα ζήτησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς από τον διευθυντή του Australian Open Κρεγκ Τάιλι.

Στη λίστα αιτημάτων του κορυφαίου τενίστα στον κόσμο περιλαμβανόταν, μεταξύ άλλων, η μείωση της αυστηρής καραντίνας των παικτών που βρέθηκαν σε πτήσεις με κρούσματα, η επαφή τους με τους προπονητές τους και η μεταφορά όσο το δυνατόν περισσοτέρων αθλητών σε ιδιωτικά καταλύματα με πρόσβαση σε γήπεδα.

Η υπεύθυνη της καραντίνας της

Βικτόρια, όμως, ούτε που το συζητάει... «Σε καμία περίπτωση», ήταν η απάντηση της Έμα Κάσαρ. «Δεν αλλάζουμε το πρόγραμμα. Καταλαβαίνουμε ότι 14 μέρες είναι πολλές, αλλά δεν θα ρισκάρουμε την ασφάλεια της κοινότητας».

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να μειωθούν οι μέρες η απάντηση ήταν ακόμα πιο ξεκάθαρη: «Κατηγορηματικό όχι από μένα. Έχουν τηλέφωνα, έχουν τεχνολογία και αυτός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να κάνουν προπονήσεις, έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό κατά τη διάρκεια της καραντίνα. Το θέμα είναι να μείνουν εκείνοι και οι προπονητές τους ασφαλείς».

Υπάρχει περίπτωση να μειωθεί η καραντίνα αν όλα τα τεστ τους είναι αρνητικά; «Και πάλι όχι. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε το πλάνο».

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα