Απόπειρα φόνου/Λεμεσός: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για συνέργεια

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για συνέργεια στην απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το πρωί του Σαββάτου (14/11) στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ στη Λεμεσό, Ευάγγελο Ευαγγέλου, ο ένας συνελήφθη γιατί φέρεται να βοήθησε τον δράστη να διαφύγει ενώ ο δεύτερος φέρεται να βοήθησε στην απόπειρα φόνου.

Ο δράστης της απόπειρας συνεχίζει να αναζητείται από τις Αρχές.

Σημειώνεται πως, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του

ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου,  η απόπειρα διαπράχθηκε στις 10 το πρωί.  Όπως είπε, «ομάδα αλλοδαπών, γύρω στα δέκα άτομα, «εργάζονταν σε υπό ανέγερση οικοδομή στην περιοχή Γερμασόγειας, σε οικοδομικές εργασίες και κατά την διάρκεια των εργασιών προέκυψε μια παρεξήγηση μεταξύ τους και υπήρξε συμπλοκή. Στην συνέχεια, 23χρονος αλλοδαπός εργάτης ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε συμπατριώτη του στην ωμοπλάτη, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού».

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, η κατάσταση του τραυματία είναι σοβαρή και έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. «Ομάδα ανακριτών έχει επισκεφθεί την σκηνή από όπου περισυνελέγησαν τεκμήρια για τις απαιτούμενες επιστημονικές εξετάσεις. Έχει προκύψει μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου, που αναζητείται. Έχει εγκαταλείψει την σκηνή, αναζητείται και αναμένεται να συλληφθεί» ανέφερε ο κ.Κυριάκου.

Διαβάστε επίσης: Απόπειρα φόνου/Λεμεσός: Από παρεξήγηση άρχισε η συμπλοκή-Αναζητείται ο δράστης

Keywords
Τυχαία Θέματα