Απομάκρυναν τους δημοσιογράφους πριν τη συνάντηση Αναστασιάδη- Αβέρωφ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη είχε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Σίγμα, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μια ώρα πριν από την έναρξη της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σημειώνεται ότι δεν έχει επιτραπεί σε δημοσιογράφους και κινηματογραφιστές να καλύψουν τη συνάντηση.

Καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες του «ΣΙΓΜΑ» από την Πινδάρου, αναφέρουν ότι η συνάντηση έγινε στην παρουσία του Υπουργού Εργασίας.

Κομματικές πηγές αναφέρουν πως μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης, η επιστολή του Προέδρου

δεν έχει παραληφθεί, ενώ εκτιμούν πως πρέπει πρωτίστως να φτιάξουν οι προσωπικές σχέσεις και μετά να υπάρξει δημόσια και σταδιακή αποκατάσταση των σχέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι σε γραπτή δήλωση ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τόνισε ότι, σε απάντηση όσων λέγονται και γράφονται, μοναδική έγνοια έχει τη διατήρηση της ενότητας του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Παράλληλα υπέδειξε πως απαιτείται σεβασμός των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων της ιστορικής παράταξης και αποφυγή των όποιων δηλώσεων θέτουν εν αμφιβόλω διακηρυγμένες προθέσεις μελών ή στελεχών του Κόμματος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε επίσης ότι, τιμώντας με συνέπεια τις αρχές αυτές, θα εκφράσει τις θέσεις του, διά αυστηρώς προσωπικής επιστολής προς τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ.

Στη γραπτή δήλωση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σημείωσε ακόμη ότι είναι στη διάθεση του Αβέρωφ Νεοφύτου, για να ακούσει τις όποιες απόψεις ή και ανησυχίες διατηρούσε ή διατηρεί.

Διαβάστε επίσης: 

Πληροφορίες Σίγμα: Κλείδωσε συνάντηση Αναστασιάδη – Αβέρωφ την Τετάρτη

Συνάντηση Αναστασιάδη- Αβέρωφ σήμερα στο προεδρικό

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απομάκρυναν, Αναστασιάδη#45 Αβέρωφ,apomakrynan, anastasiadi#45 averof