Απόλυτη οργή: "Μάνα" και γιος εκπόρνευαν κόρες - Ζωή κόλαση

Την απόλυτη κόλαση ζούσαν στα χέρια της μάνας τους και του αδελφού τους δυο κορίτσια, τα οποία πλέον σήμερα, πάσχουν και από ελαφρά νοητική στέρηση.

Η φρίκη των δυο κοριτσιών αποκαλύφθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Οι δυο βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν την «οικογενειακή κόλαση» την οποία ζούσαν, μετά από παρακίνηση του ιερέα του χωριού. Η καταγγελία καταχωρήθηκε το 2015. Μάνα και γιος διέφυγαν από τότε στο εξωτερικό για να διαταχθεί εναντίον τους ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Κακοποίηση, εκπόρνευση και στιγμές κόλασης. Ενήλικη η μια και ανήλικη η άλλη τότε που διαδραματίζονταν τα όλα φρικιαστικά, αναγκάζονταν να δουλεύουν σε μπιραρίες και να υποκύπτουν στις ορέξεις των ιδιοκτητών, προκειμένου να πάρουν χρήματα στο σπίτι. Όταν η μια κόρη δεν πήγαινε τα απαιτούμενα λεφτά στο σπίτι, την περίμενε άγριο ξύλο από τη μάνα και η δεύτερη κόρη επίσης ζούσε την κόλαση, όταν έμπαινε στη μέση για να σώσει την αδελφή της.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Πολίτης, το πιο φρικιαστικό είναι το ότι όταν η μια από τις δυο κόρες δεν πήρε λεφτά στο σπίτι, η μάνα, «υπό τις ευλογίες» του γιου, την χτύπησε με καυτή κουτάλα στο κεφάλι.

Και τα δυο κορίτσια έζησαν στη Γερμανία, όπως γίνεται αντιληπτό, για να ξεφύγουν απ' την κόλαση που ζούσαν, με ελαφρά νοητική στέρηση. Η μια δούλευε σε μπιραρία πλένοντας πιάτα κι η άλλη ζητιάνευε στους δρόμους, για να ικανοποιήσει τις ορέξεις της.. μάνας της.

Keywords
Τυχαία Θέματα