Απολύθηκε λόγω της... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο θρίαμβος με 3-0 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στοίχισε τη... δουλειά σε έναν οπαδό της Έβερτον και τώρα παρακαλάει τον σύλλογο να τον προσλάβει.

Όλοι λίγο πολύ ως φίλαθλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση. Η ομάδα σου να παίρνει δηλαδή μία μεγάλη νίκη και εσύ να το... ρίχνεις λίγο έξω για να διασκεδάσεις.

Αυτό έκανε και ο οπαδός της Έβερτον Μάθιου Μιλς μετά την κυριακάτικη "τριάρα" με την οποία φιλοδώρησε η ομάδα του τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Goodison Park" μόνο που στην περίπτωσή του έχασε το μέτρο!

Το hangover

από το ξενύχτι ήταν τέτοιο που δεν είχε κουράγιο να σηκωθεί το πρωί της Δευτέρας για να πάει στη δουλειά του και έτσι το απόγευμα της ίδιας ημέρας ενημερώθηκε τηλεφωνικά πως δεν συνεχίζει.

Μην νομίζετε όμως ότι "τα έβαψε μαύρα" και παρακάλεσε τους εργοδότες του να τον επαναπροσλάβουν. Αυτό που έκανε ήταν να ζητήσει δουλειά από την ίδια την Έβερτον λέγοντάς τους μέσω μηνύματος στο Twitter πως εξαιτίας της αγάπης του για τα "ζαχαρωτά" είναι πλέον στο ταμείο ανεργίας.

"Καμία δουλειά στην Έβερτον; Γιόρτασα λίγο παραπάνω, έχασα τη δουλειά και ξύπνησα με μήνυμα στον τηλεφωνητή που μου έλεγε πως απολύομαι", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμά του με αποδέκτες τους ανθρώπους της ομάδας του Λίβερπουλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα