Απολύθηκε λόγω διαδικτυακής επίθεσης στην Γκρέτα!

Απόλυση προπονητή στην Ιταλία, εξαιτίας... επίθεσης που έκανε μέσω facebook, στην 16χρονη ακριβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ από την Σουηδία. 

Ο Τομάσο Καζαλίνι, βοηθός προπονητή στις ομάδες νέων της Γκροσέτο, πριν από δύο ημέρες έγραψε στο Facebook: «Αυτή η...! Είναι μόλις 16 ετών»!

Οι συνέπειες ήταν άμεσες. «Ως αποτέλεσμα αυτού που γράφηκε στα social media, η Γκροσέτο ανακοίνωσε την απόλυση

του βοηθού προπονητή των ομάδων νέων, Τομάσο Καζαλίνι, για συμπεριφορά ασυμβίβαστη προς τη γραμμή του συλλόγου, η οποία επικεντρώνεται στις ηθικές αξίες. Λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα αυτών που είπε ο κ. Καζαλίνι, ο σύλλογος προχώρησε στην άμεση αποδέσμευσή του, διαχωρίζοντας πλήρως την θέση της από αυτά που έγραψε στο Facebook, διατηρώντας το δικαίωμα να προχωρήσει με νομικά μέσα για να προστατεύσει την εικόνα του», ανέφερε η ανακοίνωση της Γκροσέτο.

Ο Καζαλίνι ζήτησε με την σειρά του συγγνώμη, μέσω της ιστοσελίδας της Γκροσέτο: «Αποφάσισα να ζητήσω συγγνώμη από όλους, ξεκινώντας από τη Γκρέτα Τούνμπεργκ, για όσα έγραψα στο Facebook την περασμένη εβδομάδα. Εκφράσεις γραμμένες την στιγμή της οργής μου εναντίον της νεαρής Σουηδής ακτιβίστριας με απολύτως λανθασμένη γλώσσα και με ένα περιεχόμενο που λυπάμαι. Ποτέ δεν σκέφτηκα ή θα μπορούσα πραγματικά να σκεφτώ κάποια πράγματα, περισσότερο για έναν ανήλικο. Ωστόσο, όταν κάποιος κάνει ένα λάθος, είναι σωστό να αναλαμβάνει την ευθύνη για τα λάθη του. Γι 'αυτό δέχομαι με απόλυτη κατανοήση την απόφαση της Γκροσέτο να με απαλλάξει από το ρόλο του βοηθού προπονητή στους νέους και ζητώ συγγνώμη από τον σύλλογο για την προφανή αμηχανία που προκάλεσα με την πράξη μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα