Απολύθηκε εξαιτίας πολιτικών θέσεων από το παράνομο πανεπιστήμιο ο Τσακιτζί

Ο ηγέτης του Κόμματος Κοινοτικής Απελευθέρωσης-Νέων Δυνάμεων (TKP-YG) Μεχμέτ Τσακιτζί, ο οποίος εργάζεται εδώ και 23 χρόνια στο «πανεπιστήμιο Εγγύς Ανατολής» («YDÜ») στα κατεχόμενα, ανακοίνωσε χθες ότι απολύθηκε.


Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σε δημοσίευμα της η «Αβρούπα» αναφέρει ότι σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, ο κ. Τσακιτζί ανακοίνωσε την απόλυση του από το «πανεπιστήμιο» εξαιτίας των πολιτικών θέσεων που είχε εκφράσει σε διάφορα ζητήματα κατά την «προεκλογική περίοδο»

και δεν έγιναν αποδεκτές, όπως ανέφερε.

Κατά την «προεκλογική περίοδο», ο Τσακιτζί είχε ζητήσει να φορολογούνται και τα «εκπαιδευτικά ιδρύματα» και συγκεκριμένα τα «πανεπιστήμια» στα κατεχόμενα, τα οποία μέχρι σήμερα εξαιρούνται, από τη στιγμή όπως ανέφερε, που παραχωρούνται σε αυτά «κίνητρα και χρηματοδότηση».

Ο κ. Τσακιτζί είχε μιλήσει συγκεκριμένα για το «πανεπιστήμιο» στο οποίο εργαζόταν, το οποίο μάλιστα είχε κατονομάσει, χωρίς να φοβάται το τίμημα το οποίο θα έπρεπε να καταβάλει, αναφέρει η εφημερίδα.
 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απολύθηκε, Τσακιτζί,apolythike, tsakitzi