Απόλλων: Τον πληγώνει η δυστοκία

Στον Απόλλωνα, ακόμη αναπολούν τις χαμένες ευκαιρίες απέναντι στον Ερμή. Ένα γκολ έφτανε και περίσσευε στη Λεμεσιανή ομάδα για να έφτανε στη νίκη… και τώρα τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Μετά και την ισοπαλία Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας θα ήταν στο -3 από την κορυφή ισόβαθμος με την ΑΕΚ στην δεύτερη θέση.

Με το «αν» όμως δεν παίζεις ποδόσφαιρο και ούτε κερδίζεις παιχνίδια. Μόνο με τον εαυτό τους μπορούν να τα έχουν στον Απόλλωνα που δεν κατάφεραν να κερδίσουν

τον Ερμή στο «Τσίρειο». Την έπαθαν και πέρσι από τη συγκεκριμένη ομάδα και θα έπρεπε να ήταν πιο υποψιασμένοι και πιο αποφασιστικοί. Σίγουρα οι απουσίες παιχτών ήταν πολλές και επηρέασαν, αλλά δεν μπορεί να αποτελέσουν δικαιολογία. Είναι πασιφανές ότι ο Απόλλωνας έχει πρόβλημα με το γκολ και γενικότερα με το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του.

Είναι ασφαλώς θέμα προπονητή να προσδώσει περισσότερη επιθετικότητα στο παιχνίδι της ομάδας του, κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια. Είναι η τέταρτη φορά στις δέκα πρώτες αγωνιστικές που ο Απόλλωνας δεν καταφέρνει να σκοράρει. Τρείς φορές έμεινε στη λευκή ισοπαλία (ΕΝΠ, Ομόνοια, Ερμής) ενώ δεν είδε δίχτυα και στο «Αμμόχωστος» (0-2 από τη Σαλαμίνα).

Είναι ενδεικτικό το στατιστικό γεγονός, ότι στο περσινό πρωτάθλημα ο Απόλλωνας πέτυχε 21 γκολ στις δέκα πρώτες αγωνιστικές και φέτος μόνο 13 γκολ (στη βαθμολογία φαίνεται ότι έχει 16 γκολ, λόγω της υπέρ του κατακύρωσης του αγώνα με την Ανόρθωση). Αν μάλιστα υπολογίσουμε, ότι από τα 13 γκολ, τα 5 τα πέτυχε σε ένα και μόνο παιχνίδι (Εθνικός Άχνας), τότε στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια είχε απολογισμό 8 γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα