Απόλλων: Τον παίρνει πίσω, όχι από κάτω

Τρέχουν να προλάβουν στον Απόλλωνα. Το απρόσμενα γρήγορο διαζύγιο με τον Πάντιτς, μπορεί να αποτελεί πισωγύρισμα για τον προγραμματισμό, αλλά ο Νίκος Κίρζης και οι συνεργάτες του, δεν απογοητεύονται και σε συνεργασία – πλέον με τον Πορτογάλο Πέδρο – προσπαθούν να ολοκληρώσουν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τον προγραμματισμό, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, την ερχόμενη Δευτέρα.

Από αναποδιές, άλλο τίποτα στον Απόλλωνα, τους τελευταίους μήνες, αλλά αυτό δεν πτοεί τον πρόεδρο της ομάδας, που τόσο περισσότερο πεισμώνει και προσπαθεί να την κάνει ακόμη πιο ισχυρή, ώστε να παρουσιαστεί

πανέτοιμη, στις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Μετά τη συμφωνία με τον Σατσέτι, σειρά παίρνει η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, που θα κάνει τη διαφορά και θα μπει άμεσα στην ομάδα. Παράλληλα, γίνονται διεργασίες και με άλλους παίχτες, σε άλλες θέσεις, αφού ο στόχος είναι να γίνει ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Είναι αναμενόμενο, ότι με την άφιξη του Πέδρο στην Κύπρο, θα τρέξει ακόμη περισσότερο ο προγραμματισμός, αλλά είναι σίγουρο, ότι θα τρέχει και μετά την έναρξη της προετοιμασίας. Μπορεί να καθυστέρησε, ελέω Πάντιτς, ο προγραμματισμός, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επικρατεί πανικός, ούτε απογοήτευση.

Keywords
Τυχαία Θέματα