Απόλλων: Το επαναλαμβανόμενο παράπονο

Δυο φορές μίλησε φέτος ο Πρόεδρος του Απόλλωνα και σε ισάριθμες περιπτώσεις εξέφρασε το μοναδικό παράπονο της διοίκησης του προς τον κόσμο. Ο Νίκος Κίρζης, το έθιξε για πρώτη φορά στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό του Απόλλωνα και χθες το επανέλαβε.

Σε ερώτηση συναδέλφου, εάν ο φετινός προϋπολογισμός θα καλυφθεί χωρίς πρόβλημα, ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα αφού απάντησε καταφατικά, πήρε την… πάσα που έψαχνε και ανέφερε:

«Θέλω να πω και το μοναδικό παράπονο

της διοίκησης που είναι τα εισιτήρια διαρκείας. Θέλουμε να χτυπάμε ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια όμως αυτές οι ομάδες έχουν 7-8 χιλιάδες διαρκείας και 19000 στο γήπεδο όταν παίζουν Ευρώπη. Εμείς δεν το έχουμε αυτό. Καταλαβαίνω ότι το Τσίρειο είναι το χειρότερο γήπεδο, καταλαβαίνω πως είναι δύσκολοι καιροί αλλά είναι αδιανόητο να έχουμε 1500 διαρκείας. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου. Μιλώ για τα εισιτήρια διαρκείας ειδικά και όχι γενικά για την στήριξη του κόσμου, την οποία έχουμε και τον ευχαριστούμε».

Στα λεγόμενα του Προέδρου υπάρχει μεγάλη δόση αλήθειας. Οι φίλοι του Απόλλωνα είναι πολλαπλάσιοι από τα εισιτήρια διαρκείας και οι 1500 κάρτες είναι αρκετά λίγες συγκριτικά με τις ομάδες που προανέφερε ο κ. Κίρζης.

Σαφώς και ο Απόλλωνας δεν μπορεί να διαθέσει 7-8 χιλιάδες διαρκείας, όμως, ο αριθμός των 2500 -3000 είναι αρκετά εφικτός.

Οι φίλοι των γαλάζιων οφείλουν να στηρίξουν εμπράκτως την προσπάθεια της διοίκησης. Όσοι απαρτίζουν το γαλάζιο οικοδόμημα , θα πρέπει να προσφέρουν, ο καθ’ ένας από το πόστο του για να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που επιθυμούν. Στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα