Απόλλων: Θα το χρειαστεί στο ΓΣΠ

Ο Απόλλωνας κατάφερε για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα να κρατήσει το μηδέν παθητικό σε εκτός έδρας αναμέτρηση μετά από την έξοδο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κόντρα στην Ανόρθωση (0-1).

Στα υπόλοιπα εφτά οι «γαλάζιοι» δέχθηκαν γκολ και πανηγύρισαν τέσσερις νίκες, ενώ εξήλθαν ισόπαλοι μια φορά και ηττήθηκαν σε δυο.Το στοίχημα του Ιοάν Αντόνε είναι να βελτιώσει την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του πριν τα 13 ντέρμπι που ακολουθούν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Η απόκτηση του Έντβιν Οουόν δίνει στον Ρουμάνο ακόμα ένα

εργαλείο για την βελτίωση της αμυντικής συμπροφοράς με το οποίο καλείται να βρει τους τρόπους έτσι ώστε να δέσει την άμυνα του ενόψει των αγώνων-φωτιά. Για τον Απόλλωνα ακολουθεί το παιχνίδι με την Δόξα στο Τσίρειο και ακολούθως θα ταξιδέψει δυο συνεχόμενες αγωνιστικές στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ. Σίγουρα εκεί θα χρειαστεί να πράξει αυτό που έκανε με Ανόρθωση και Εθνικό για να έχει αυξημένες πιθανότητες να φύγει με το τρίποντο από τη Λευκωσία. Με δεδομένο ότι διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή και σε συνδυασμό με την βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας ο Απόλλωνας αφού πρώτα κάνει το καθήκον του με την Δόξα, βλέπει τα δυο ντέρμπι με Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ (και Ανόρθωση για την τελευταία αγωνιστική) σαν μια ευκαιρία να ξεφύγει περισσότερο από την δεύτερη θέση και να πάει στα Play offs με διαφορά ασφαλείας εάν μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι τέτοιο σε μια σειρά απο δέκα ντέρμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα