Απόλλων: Θα χρειαστεί κάθε ικμάδα δυνάμεων

Ντέρμπι με την ΑΕΛ το Σάββατο, Τετάρτη ημιτελικός κυπέλλου με Ανόρθωση, ντέρμπι το μεθεπόμενο Σ/Κ με ΑΕΚ. Και αυτά δεν είναι ούτε το μισό κομμάτι της ανηφόρας που περιμένει τον Απόλλωνα σε διάστημα ενός μηνός (23 Απριλίου-21 Μαΐου). Ουσιαστικά, είναι 7 παιχνίδια ανώτατης δυσκολίας που μπορεί να γίνουν 8, αν η ομάδα καταφέρει να περάσει στον τελικό κυπέλλου της 24ης Μαΐου. Σε δύο ταμπλό.

Στο πρωτάθλημα έχουν

στόχο στα επόμενα ματς το 4χ3, ώστε σε περίπτωση που υπάρχει μείωση της διαφοράς από την κορυφή πριν το φινάλε, να έχουν δυνατότητα να παίξουν κα τελικό πρωταθλήματος στην 36η αγωνιστική. Με τα δεδομένα σήμερα και έχοντας να διαχειριστεί απουσίες (τραυματισμοί εδώ και μεγάλο διάστημα, αλλά και τιμωρίες, που σημαίνει και περισσότερη καταπόνηση των παρόντων), θα χρειαστεί κάθε ικμάδα δυνάμεων από τους ποδοσφαιριστές για ν΄ ανταποκριθούν και στα δύο ταμπλό, αλλά και καθαρό μυαλό για να αποφευχθούν περαιτέρω απουσίες (πολλοί παίκτες είναι στο όριο της 2ης κίτρινης). Αυτή είναι η γενική εικόνα, το δάσος, αλλά υπάρχουν και τα δέντρα.

Το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά που θα δίνει διαφορετική υπόσταση στο επόμενο. Το ντέρμπι της Λεμεσού είναι πρώτα στην ατζέντα, με την ιδιαιτερότητα και φυσικά την αγωνιστική του πτυχή. Πίεχ, Ρομπέρζ οι τιμωρημένοι, Γκιέ, Μπεντόγια και Αγγελή είναι μόνιμα στο απουσιολόγιο. Οι επιλογές όμως υπάρχουν σε μία αναμέτρηση μίας επιλογής.

Keywords
Τυχαία Θέματα