Απόλλων: Συνεπείς στο ραντεβού τους!

Μπήκε για τα καλά στο κόλπο του τίτλου ο Απόλλωνας, με τη λεμεσιανή ομάδα να φτάνει στο -3 από την κορυφή, εκεί όπου για την ώρα βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ. Ο Απόλλωνας με τον Σοφρώνη Αυγουστή στον πάγκο κάνει πράγματα και θαύματα με τους κυανόλευκους να παίρνουν μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, επιβεβαιώνοντας ότι το Τσίρειο στάδιο είναι όντως μία πολύ δυνατή έδρα.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις όποιες αδυναμίες του αντιπάλου και απέναντι

σ' ένα σκληρό παιχνίδι όπως εξελίχθηκε λόγω των αρκετών φάουλ, κατάφεραν να βρουν δις το δρόμο προς τα δίχτυα σ' ένα από τα παιχνίδια της χρονιάς τους. Συνεπείς στο ραντεβού τους οι λεμεσιανοί, έκαναν το καθήκον τους, έβαλαν "φωτιά" στο πρωτάθλημα, με τους παίκτες του Αυγουστή να μπαίνουν ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου.

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να ήταν λίγο διαφορετικό από το δεύτερο, ως προς την ένταση και τον τρόπο που επέλεγε ο Απόλλωνας να επιτεθεί, όμως μεγάλη σημασία έχει ότι οι "κυανόλευκοι" άντεξαν στη μεγάλη πίεση που έβαλε ο ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα, πανηγυρίζοντας στο τέλος το τρίποντο που τόσο ήθελαν. Ήταν από τις πιο σημαντικές νίκες που πέτυχε τη φετινή σεζόν ο Απόλλωνας, μέχρι την... επόμενη.

Keywords
Τυχαία Θέματα