Απόλλων: Στοίχημα το μηδέν παθητικό

Δεν τίθεται αμφιβολία ότι το σημερινό παιγνίδι του Απόλλωνα είναι το δυσκολότερο μέχρι το τέλος του μαραθωνίου. Οι γαλάζιοι θα αντιμετωπίσουν τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, όμως, ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Όσο ψηλό και αν είναι το εμπόδιο, ο Απόλλωνας στοχεύει στη νίκη, η οποία θα δώσει πολύ περισσότερα από τρεις βαθμούς.

Η ομάδα της Λεμεσού θα πρέπει να έχει το κάτι παραπάνω στο σημερινό παιγνίδι -όπως και στον πρώτο γύρο- για να πετύχει το στόχο της. Τι είναι αυτό; Εκείνο που απουσίαζε στους τελευταίους οχτώ αγώνες.

Η συγκέντρωση στην άμυνα. Είναι σημαντικό στοιχείο που επιβάλλεται να υπάρχει απέναντι στην πιο φορμαρισμένη και παραγωγική ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο Απόλλωνας στα τελευταία οχτώ παιγνίδια δέχθηκε 14 τέρματα, αλλά το πιο ανησυχητικό είναι το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Βάλε και των παιχτών που στήνονται μπροστά του ως «ασπίδα προστασίας». Η ομάδα είναι αρκετά ευάλωτη αμυντικά και τούτο αποτυπώνεται μέσα από τους οχτώ τελευταίους αγώνες.

Σήμερα, οι γαλάζιοι θα αντιμετωπίσουν τον ΑΠΟΕΛ που σκόραρε σε 16 συνεχόμενους αγώνες , διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση με 78 τέρματα και βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα.

Επομένως, η βελτίωση και η συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιγνιδιού είναι επιβεβλημένη προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες του Απόλλωνα για το διπλό.

Η διακοπή ίσως να βοήθησε τον Πέδρο Εμανουέλ να βάλει νέα στοιχεία στο αμυντικό κομμάτι και τους ποδοσφαιριστές να ηρεμίσουν και να παρουσιαστούν ανανεωμένοι.

Το ενθαρρυντικό της όλης υπόθεσης είναι ότι υπάρχει προηγούμενο και οδηγό για το μηδέν παθητικό. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, ο Απόλλωνας κράτησε τον ΑΠΟΕΛ άσφαιρο και κέρδισε. Το ίδιο καλείται να κάνει και το απόγευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα