Απόλλων: Σηκώνει αμέσως κεφάλι

Αποδεκατισμένος παρατάχθηκε στο ΓΣΠ ο Απόλλωνας και γνώρισε την ήττα από την Ομόνοια με 1-0 και σήμερα αν ο ΑΠΟΕΛ κερδίσει τον Ερμή θα βρεθεί στο -2 από την κορυφή. Ακόμη και έτσι οι γαλάζιοι παραμένουν για τα καλά στο κόλπο του τίτλου αφού υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια.

Ο Τον Καάνεν και οι ποδοσφαιριστές έδωσαν χθες ότι είχαν και δεν είχαν για να φύγουν από το ΓΣΠ με το βαθμολογικό κέδρος. Λίγο η ατυχία

των παικτών, λίγο ο εκπληκτικός χθες τερματοφύλακας της Ομόνοιας Κωνσταντίνος Παναγή και περισσότερο οι σημαντικές απουσίες της ομάδας στέρησαν στον Απόλλωνα για να πάρει κάτι καλύτερο.

Όπως και να έχουν τα πράγματα οι ποδοσφαιριστές του Ολλανδού τεχνικού θα πρέπει να σηκώσουν άμεσα κεφάλι. Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση αφού τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι σημαντικότερα.

Για να πετύχει τον στόχο του ο Απόλλωνας επιβάλλεται να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Όσο περνούν οι αγωνιστικές και δεν παίρνει βαθμούς τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο.

Στην ειδική βαθμολογία των play-off ο Απόλλωνας βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 4 μπροστά από τον τελευταίο Ερμή με τρεις και αυτό λέει πολλά.

Στα ευχάριστα για τον Ολλανδό τεχνικό είναι πως στο ντέρμπι με τον Ερμή θα μετρά τις επιστροφές αρκετών ποδοσφαιριστών και σίγουρα θα είναι καλύτερα τα δεδομένα παρά κόντρα στην Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα