Απόλλων: Σαν να ήταν προετοιμασμένοι από καιρό!

Η άμεση αντίδραση που έδειξε ο Απόλλωνας μετά την αναπάντεχη φυγή του Βινίσιους και την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Έκτορ Γιούστε, αποδεικνύει τον τρόπο που δουλεύουν οι κυπελλούχοι.

Δεν είναι και λίγο πράγμα για μια ομάδα λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας, να χάνει ένα από τους κατά τεκμήριο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της προηγούμενης περιόδου, που στο πρόσωπο του επένδυσε αρκετά και μάλιστα σε μια νευραλγική θέση όπως αυτή του κεντρικού αμυντικού και να δείχνει μια τέτοια αντίδραση. Είναι αλήθεια ότι μετά τη φυγή του Βινίσιους, αρκετοί πίστεψαν ότι οι «κυανόλευκοι» θα τα έβρισκαν

σκούρα, ωστόσο φάνηκε σαν να ήταν προετοιμασμένοι από καιρό.

Με αστραπιαίες κινήσεις η διοίκηση Κίρζη κατάφερε να φέρει στην ομάδα όχι ένα τυχαίο παίκτη αλλά τον αρχηγό της Μαγιόρκα και να τον ντύσει στα κυανόλευκα για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Απόλλωνας, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση απόκτησης του Γιούστε, έκανε την δική του υπέρβαση, αποδεικνύοντας ότι ο μοναδικός στόχος της νέας σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Και το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι άνθρωπο του Απόλλωνας κατάφεραν να κρατήσουν το όνομα του Ισπανού, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, διευκολύνοντας έτσι το έργο τους.

Ο Έκτορ Γιούστε θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Αυστρία την ερχόμενη Παρασκευή (30/6). Μετά από αυτή την εξέλιξη και το κλείσιμο της «τρύπας» στο κέντρο της άμυνας, οι κυπελλούχοι στρέφονται πλέον στην απόκτηση μέσου και επιθετικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα