Απόλλων: Προσβλέπει στη… φθινοπωρινή μετεγγραφική περίοδο!

Αντίστροφα άρχισε να μετρά ο αρχηγός Γιώργος Μερκής για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Χθες, ο διεθνής αμυντικός, για πρώτη φορά μετά την επέμβασή του στο γόνατο, ανέβασε ρυθμούς και ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος. Εξέλιξη πέρα για πέρα θετική και συντομότερη απ' ό,τι οι αρχικές εκτιμήσεις ήταν για τον αρχηγό. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μερκής άμεσα θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Το πιθανότερο είναι ότι θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το «16» περί τα τέλη Σεπτέμβριου. Σίγουρα όμως

το γεγονός ότι κέρδισε τη μάχη με τον χρόνο και μπήκε νωρίτερα του αναμενομένου σε φουλ ρυθμούς επιτρέπει στους πιο αισιόδοξους να ελπίζουν ότι θα τον δουν συντομότερα στους αγωνιστικούς χώρους. Ταυτόχρονα η χθεσινή εξέλιξη δείχνει ότι όλα πήγαν καλά με την επέμβαση του Ιουνίου.
Μετά τον αρχηγό, σειρά θα πάρει ο Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος είναι παροπλισμένος από τις 7 Μαρτίου. Όπως είναι γνωστό, η πρώτη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο αριστερός μπακ δεν πέτυχε, με αποτέλεσμα να χάσει ένα τρίμηνο και τον Ιούνιο να υποβληθεί σε νέα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών αλλά και με τους υπεύθυνους αποκατάστασης των «κυανολεύκων», ο Βασιλείου θα είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση γύρω στον Οκτώβριο.

Η επιστροφή στη δράση των δύο Κύπριων διεθνών και οι μετεγγραφές των Σλάβτσεφ και του ακραίου επιθετικού -που θα πραγματοποιηθεί- σημαίνουν ότι ο Πέδρο Εμάνουελ από τον Οκτώβριο θα έχει τέσσερεις επιπλέον επιλογές που θα του επιτρέψουν να εφαρμόσει ακόμα καλύτερα τα πλάνα του.

Δρομολογούνται οι εξελίξεις

Μια και ο λόγος για τον ακραίο επιθετικό, η χθεσινή επιστροφή στην Κύπρο του Προέδρου Νίκου Κίρζη από τις ολιγοήμερες διακοπές του στο εξωτερικό, λογικά, θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στην υπόθεση αυτή. Ο προπονητής έχει δώσει τις προτάσεις του στη διοίκηση σχετικά με τους παίκτες που θέλει και πλέον είναι θέμα επαφών και οικονομικό για να βρεθεί η χρυσή τομή και ένας εξ αυτών να φορέσει τα «κυανόλευκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα