Απόλλων: Πήρε ότι άξιζε!

Η ομάδα που ήθελε περισσότερο τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι της Λεμεσού, τους πήρε. Ο Απόλλωνας επικράτησε δύσκολα, αλλά δίκαια της ΑΕΛ με 1-0, χάρις το τέρμα του Φώτη Παπουλή και πλέον ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Στο «Αμμόχωστος» και η Νέα Σαλαμίνα, ο επόμενος σταθμός των γαλάζιων.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Εμάνουελ ήθελαν διακαώς να επιστρέψουν στις επιτυχίες και καλύτερη ευκαιρία από τη σημερινή δεν μπορούσαν να βρουν. Οι

λόγοι είναι πολλοί και ευνόητοι όταν μιλάμε για τέτοιο ντέρμπι.

Οι γαλάζιοι τα κατάφεραν και πήραν ότι άξιζαν. Μπορεί στο τελευταίο 20λεπτο να καρδιοχτύπησαν και να χρειάστηκαν τον Βάλε και την … τύχη, όμως, στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης έλεγξαν το ρυθμό, σκόραραν μια φορά, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα.

Η ομάδα παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη από τους προηγούμενους αγώνες. Είχε πάθος και θέληση, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν το πρώτο τέρμα του Φώτη Παπουλή στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ελλαδίτης επιθετικός το πανηγύρισε δεόντως μπροστά από τη Θύρα 1, η οποία -όπως αναμενόταν- τον αποθέωσε.

Σειρά το «Αμμόχωστος»

Η σημερινή μεγάλη νίκη θα μπει στην ιστορία των ντέρμπι της πόλης. Οι οπαδοί δικαιούνται να πανηγυρίζουν για όσο καιρό θέλουν, αλλά οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Εμάνουελ θα πρέπει από αύριο να επικεντρωθούν στη δύσκολη αποστολή που τους περιμένει. Την επόμενη αγωνιστική ο Απόλλωνας θα ταξιδέψει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει τη Σαλαμίνα και θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα