Απόλλων: Πάει σίγουρα για δυο

Να κάνει τον Απόλλωνα πιο δυνατό πιο ποιοτικό με περισσότερο βάθος από την περσινή χρονιά είναι ο στόχος του προπονητή της ομάδας Πέδρο Εμανουελ.

Η Ευρώπη μπορεί να τελείωσε νωρίς για τους γαλάζιους ωστόσο τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Οι στόχοι της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου με τη διοίκηση να κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Κίρζη, δίνοντας του τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να έρθουν στην ομάδα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που μπορούν

να κάνουν άμεσα τη διαφορά στην ομάδα, αφού χρόνος για προσαρμογή δεν υπάρχει. Σε δυο εβδομάδες αρχίζει το πρωτάθλημα και ο Πορτογάλος προπονητής θα θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ στη διάθεση του.

Όπως δήλωσε και σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου της λεμεσιανής ομάδας θα αποκτηθούν άμεσα δυο ποδοσφαιριστές (μέσος και επιθετικός ο οποίος θα αγωνίζεται στα φτερά της επίθεσης) και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν η ομάδα της Λεμεσού κινηθεί και για τρίτο ποδοσφαιριστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα