Απόλλων: Οι ευθύνες και οι απαντήσεις

Ευθύνες για την χθεσινή συντριβή από την ΑΕΚ υπάρχουν σε όλους στο οικοδόμημα του Απόλλωνα, ωστόσο χρόνος για δάκρια δεν υπάρχει αφού την ερχόμενη Τετάρτη έρχεται το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, εκεί όπου η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ, ίσως να παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για το πρωτάθλημα.


Στην χθεσινή αναμέτρηση, οι ποδοσφαιριστές του Εμάνουελ παρουσιάστηκαν τραγικοί σε όλες τις γραμμές, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να μπουν στην διεκδίκηση αποτελέσματος

σε κανένα στάδιο του αγώνα. Αμυντικά δεν υπήρξε καθόλου συνοχή, ενώ από τη μέση και μπροστά ήταν λίγες οι φορές που απείλησε σε όλο το ενενηντάλεπτο. Όλα αυτά θα πρέπει ο τεχνικός της ομάδας να τα βελτιώσει σε δυο προπονήσεις και να παρουσιαστεί αλλαγμένος στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Εκεί όπου ο Πέδρο Εμάνουελ μίλησε για απαντήσεις.

Απαντήσεις που πρέπει να δοθούν στον αγωνιστικό, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς. Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι δύσκολο για τον Απόλλωνα να διεκδικήσει πρωτάθλημα, ενώ θα υπάρχει κίνδυνος να πέσει ακόμα και στην 5η θέση!

Keywords
Τυχαία Θέματα