Απόλλων: Νέος «πονοκέφαλος» με Φρέιρε

Ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Άρη
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου αμυντικού Λεάντρο Φρέιρε Ντε Αραούχο αποτελεί τον νέο... πονοκέφαλο του Πέδρο Εμάνουελ εν όψει του αγώνα με τον Άρη την Κυριακή. Ο Φρέιρε υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στη χθεσινή προπόνηση και η συμμέτοχή του στο λεμεσιανό ντέρμπι είναι αμφίβολη. Υπάρχουν ακόμα τρεις προπονήσεις μέχρι το παιγνίδι, και ήδη ο κεντρικός αμυντικός

του Απόλλωνα ξεκίνησε εντατικές θεραπείες για να προλάβει. Αν δεν τα καταφέρει, τότε στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Αγγελή θα αγωνιστεί ο Μάρκος Γκουγιόν, αφού είναι παροπλισμένοι οι άλλοι δύο κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας Μερκής (τιμωρημένος) και Σιμόες (τραυματίας). Ο Φρέιρε μαζί με τον Βάλε είναι οι δύο ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα που δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό φέτος, αφού έχουν αγωνισθεί και στα 1.170 λεπτά. Να θυμίσουμε ότι ο Γκουγιόν αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας στα πρώτα δύο ευρωπαϊκά παιγνίδια του Απόλλωνα με τη Σαξάν, αφού τότε ήταν τραυματίες οι Μερκής και Αγγελή, ενώ ο Σιμόες δεν είχε δηλωθεί ακόμη στην ΟΥΕΦΑ.

Η προετοιμασία του Απόλλωνα για τον αγώνα της Κυριακής έχει μπει στην τελική της ευθεία. Από χθες ο κ. Εμάνουελ δουλεύει με τους παίκτες του στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στον αγώνα με τον Άρη, ενώ οι επόμενες δύο προπονήσεις (σήμερα το απόγευμα και αύριο) θα φανερώσουν τα τελικά πλάνα του προπονητή σχετικά με την 11άδα.

Πάντως, όπως γράψαμε και χθες, αλλαγές δεν αναμένεται να γίνουν, εκτός κι αν ο Φρέιρε δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Σε ακόμα ένα παιγνίδι θα απουσιάσουν οι γνωστοί «7», δηλαδή οι Παπουλής, Μερκής, Τουράμ, Σιμόες, Ρόσα, Κυριάκου και Λόπες.

Keywords
Τυχαία Θέματα