Απόλλων: Με τον δωδέκατο για την τρίτη συνεχόμενη

Από όλες τις ομάδες έλειψαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι οι οποίοι ως γνωστό πραγματοποιούσαν αποχή από όλους τους αγώνες διαμαρτυρόμενοι για την κάρτα οπαδού.

Εδώ και λίγες αγωνιστικές βλέποντας τις ομάδες τους να χρειάζονται την στήριξη τους, αποφάσισαν να επιστρέψουν στα γήπεδα. Οι οπαδοί του Απόλλωνα είδαν την ομάδα τους με την πάροδο του χρόνου να μειώνει την διαφορά από την κορυφή και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τον ΑΠΟΕΛ.

Αποφάσισαν να επιστρέψουν στα γήπεδα και πόσο μάλλον σε ένα παιχνίδι με

την συμπολίτισσα ΑΕΛ το οποίο διαχρονικά μαζεύει αρκετές χιλιάδες κόσμο και των δυο ομάδων.Έτσι οι ποδοσφαιριστές του Ιοάν Αντόνε πέραν από την καλή ψυχολογία των τελευταίων επιτυχημένων αποτελεσμάτων και τον αέρα της κορυφής, θα έχουν ακόμα ένα μεγάλο κόσμο στο πλευρό τους. Τον δωδέκατο παίκτη που γνωρίζει πώς να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές προς τη νίκη σε ένα Λεμεσιανό ντέρμπι. Μια νίκη που εάν έρθει θα είναι η τρίτη συνεχόμενη και η ενδέκατη φετινή στο πρωτάθλημα.

Οι «κυανόλευκοι» με ανάρτηση τους στο facebook καλούν τον κόσμο να δώσει μαζικά το παρών του στο παιχνίδι και να εξαντλήσει τα εισιτήρια που τους αναλογούν. Πάντως η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας είναι ανεβασμένη και αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του Σαββατιάτικου παιχνιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα