Απόλλων: Με τη γνωστή συνταγή

Από την στιγμή που η συνταγή έπιασε και με το παραπάνω, στα προηγούμενα παιχνίδια, με Σαξάν και Τρακάϊ, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι ο Πέδρο Εμανουέλ στο αυριανό παιχνίδι με την Καμπάλα. Βεβαίως, τώρα ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγαλύτερος, αλλά και πάλι τα πάντα θα εξαρτηθούν από την παρουσία του Απόλλωνα.

Η Γκαμπάλα σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή. Διαθέτει ποιοτικούς παίχτες και ήρθε στην Κύπρο με ξεκάθαρο στόχο: να πάρει την υπόθεση πρόκριση στην έδρα της. Ήρθαν αρκετά

διαβασμένοι, καθώς θέλουν να προχωρήσουν στην Ευρώπη και είναι κάτι που πρέπει να προσέξει ο Απόλλωνας. Πέρα της τακτικής και των παιχτών που θα επιλέξει ο Εμανουέλ, σημαντική κρίνεται και η παρουσία του κόσμου του Απόλλωνα, αύριο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Θα είναι καθοριστικής σημασίας, για την εξέλιξη του αγώνα, αν οι άπειροι Αζέροι επηρεαστούν από την «έδρα» και την ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει.

Ο στόχος του Απόλλωνα είναι ξεκάθαρος. Νίκη με μηδέν παθητικό. Τη θέση του Στογιάνοβιτς μάλλον θα πάρει ο Ρόσα ενώ πιθανότητες έχει και ο Ντα Σίλβα. Αυτή, μάλλον, θα είναι και η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το βασικό πλάνο της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα, αφού ο Κολοκούδιας φαίνεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Εμανουέλ, παρά την ετοιμότητα των Τουράμ και Γκιε, για την κορυφή της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα