Απόλλων: Με περισσότερο καθαρό μυαλό

Αυτό που έλειψε χθες από την ομάδα του Απόλλωνα, ήταν το καθαρό μυαλό. Η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ βρήκε τις ευκαιρίες για να καθαρίσει τον αγώνα ωστόσο έλειπε το καθαρό μυαλό. Εκεί όπου η μπάλα ήταν βαριά οι παίκτες του Πορτογάλου τεχνικού δεν ήταν έτοιμοι για να διαχειριστούν το αποτέλεσμα του αγώνα και πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Το αποτέλεσμα δεν δίνει την ευκαιρία στην ομάδα της Λεμεσού για πολλά πράγματα. Θα πρέπει μέσα στην έδρα του αντιπάλου να βρει τον τρόπο να σκοράρει και να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα για να προκριθεί στα play-off του Γιουρόπα Λίγκ.

Σε καμία

περίπτωση δεν πρέπει να παρασυρθεί από την δύναμη της έδρας ή από τις προκλήσεις των Αζέρων οι οποίες θα είναι αρκετές με αυτά που είδαμε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην δουλειά τους εντός αγωνιστικού χώρου και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Με περισσότερη δύναμη και συγκέντρωση μπορούν να τα καταφέρουν και να επιστρέψουν στην Κύπρο με την θρίαμβο της πρόκρισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα