Απόλλων: Και τώρα κοιτάζει και πίσω

Δεν εκμεταλλεύτηκε την απώλεια βαθμών της Ανόρθωσης ο Απόλλωνας και χωρίς να προσπαθήσει γνώρισε την ήττα από τον Εθνικό Άχνας με 2-0 και πλέον αντί να κοιτάζει μόνο μπροστά κοιτάζει και προς τα πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.

Εκεί που ο Απόλλωνας ήταν έτοιμος να βρεθεί στην 2η θέση μαζί με την ομάδα της Αμμοχώστου, πέρασε στην 4η θέση έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από την Ομόνοια την οποία θα αντιμετωπίσει το Σάββατο.

Σε ένα ντέρμπι όπου οι γαλάζιοι θα πρέπει να παρουσιαστούν βελτιωμένοι σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας να θέλουν να έχουν τύχη στον αγώνα.

Με τέτοια

εμφάνιση και ειδικά στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Εμάνουελ αδίκησαν τους εαυτούς τους και γνώρισαν την δεύτερη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Μια ήττα η οποία ήρθε στην χειρότερη στιγμή του πρωταθλήματος. Μια ήττα η οποία έφερε την ομάδα στην 4η θέση αντί στην 2η και πλέον θα πρέπει να είναι διπλά προσεκτική αν θέλει να παραμείνει εκεί. Το ντέρμπι με τους πράσινους θα είναι μια καλή ευκαιρία για να αποδείξουν πως φέτος η ομάδα του Απόλλωνα μπορεί να παλέψει για τον τίτλο και πως η ήττα από τον Εθνικό ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα