Απόλλων: Η πρωτιά περνά από το ΓΣΠ

Για να μπορέσει ο Απόλλωνας να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα να αυξήσει την διαφορά του από τους υπόλοιπους θα πρέπει να περάσει αλώβητος από το ΓΣΠ κόντρα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ.

Δυο παιχνίδια όπου ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος για την ομάδα με τον Ιοάν Αντόνε αφού αντιμετωπίζει δυο ομάδες που αξιοποιούν την έδρα τους, σε δυο ντέρμπι που αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Βεβαίως ο

Απόλλων βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι, σε μια προσπάθεια να παραμείνει συγκεντρωμένος με στόχο πάντα τους τρεις βαθμούς.Αρχή κάνει από το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην Ομόνοια. Απέναντι σε μια ομάδα που τον πρώτο γύρο την κέρδισε εύκολα με 3-0, ωστόσο τα δεδομένα αυτή την στιγμή είναι διαφορετικά. Οι «πράσινοι» διανύουν περίοδο φορμαρίσματος και σίγουρα καμία σχέση δεν θα έχει με το παιχνίδι στο Τσίρειο. Με δεδομένο όμως ότι η ομάδα του Ιοάν Αντόνε σκοράρει «κατά ριπάς» και στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές κατάφερε να μην δεχθεί γκολ, πάει στο ΓΣΠ βελτιωμένος και με ανεβασμένη ψυχολογία για τους τρεις βαθμούς της νίκης.Ακολούθως το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ μπορει να χαρακτηριστεί «διπλής επιλογής» για τον Απόλλωνα αφού από την στιγμή που κερδίσει την Ομόνοια τότε θα πρέπει να μην χάσει από την 2η ομάδα στην βαθμολογία έτσι ώστε να κρατήσει τις αποστάσεις ενόψει play offs.Όπως γίνεται αντιληπτό τα παιχνίδια στο ΓΣΠ είναι εξίσου σημαντικά για τον Απόλλωνα από την στιγμή που στόχος είναι η παραμονή στην πρώτη θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα