Απόλλων: Η προσθήκη Οούον και ο επιθετικός

Σίγουρη επιλογή και στην άμυνα αλλά και στην επίθεση για τον Απόλλωνα.

Η ομάδα του Ιοάν Αντόνε χτυπά εκεί που πονάει και σίγουρα η προσθήκη στο ρόστερ του πρωην ποδοσφαιριστή του Άρη, της ΑΕΛ και του Ερμή, είναι μια αξιόπιστη λύση.

Κέρβερος στην άμυνα (όταν είναι στα καλύτερα του) ενώ παράλληλα μπορεί να αγωνιστεί και στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Οπόταν για τον Ρουμάνο τεχνικό αποτελεί σαν τζόγκερ ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις ανα πάσα στιγμή. Ωστόσο οι φίλοι

του Απόλλωνα θα πρέπει να κάνουν ακόμη μια αγωνιστική υπομονή για να τον δουν να αγωνίζεται με την ομάδα τους αφού η διοίκηση δεν πρόλαβε να εγγράψει τον Γάλλο ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη η διοίκηση αλλά και η τεχνική ηγεσία της ομάδας κινείται για την απόκτηση και ενός επιθετικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτός θα είναι ο επιθετικός της Αγίας Νάπας Γιώργος Κολοκούδιας ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει επιβεβαίωση. Πρόκειται για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει το γκολ στο αίμα του (πέτυχε επτά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα) και μόνο βοήθειες μπορεί να δώσει στην ομάδα.

Η φυγή Ρέζεκ επιβάλλει την απόκτηση επιθετικού με το όνομα του Κύπριου νεαρού να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της τεχνικής ηγεσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα