Απόλλων: Η ανάγκη της βελτίωσης

Απέδειξε ότι διαθέτει τα εχέγγυα για να υλοποιήσει το βασικό του στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ ποιοτικοί, κάποιοι εξ αυτών μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανά πάσα στιγμή. Το απέδειξε απέναντι σε Ανόρθωση και Ερμή που το παιγνίδι έδειχνε να στραβώνει. Σκόραρε τα περισσότερα τέρματα, αλλά απουσιάζει κάτι πολύ σημαντικό. Η σωστή αμυντική συμπεριφορά.

Ο Απόλλωνας σε 15 αγώνες δέχθηκε 22 τέρματα, αριθμός τεράστιος για μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο. Κάποιες φορές το πλήρωσε με βαριές ήττες, αλλά δεν έμαθε από τα λάθη. Συνεχίζει να δέχεται

γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Το θετικό για τους γαλάζιους αποτελεί το γεγονός ότι σκοράρει το ίδιο εύκολα, παίρνει τους βαθμούς, βρίσκεται στην 1η θέση και κατά κάποιο τρόπο το σοβαρό πρόβλημα… σκεπάζεται.

Θα αποτελούσε σοβαρή δικαιολογία αν δεν υπήρχαν ποιοτικοί και πολύ καλοί αμυντικοί και μέτριος τερματοφύλακας. Τίποτα από τα πιο πάνω δεν ισχύει. Οι γαλάζιοι διαθέτουν στο ρόστερ τους αξιόλογους αμυντικούς και ένα απ’ τους καλύτερους τερματοφύλακες στο πρωτάθλημα μας.

Το πρόβλημα είναι αλλού και πρέπει να εντοπιστεί, να βελτιωθεί προκειμένου η ομάδα να αυξήσει τις πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα