Βασιλείου: "Εξαιρετικά σημαντικός για μας ο αγώνας με Δόξα"

Αισιόδοξος ότι ο Απόλλωνας θα δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy ο διεθνής αριστερός ακραίος αμυντικός Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος επέστρεψε στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μετά την πολύμηνη απόχη του λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

« Ο αγώνας με την Δόξα είναι εξαιρετικά σημαντικός για μας και ταυτόχρονα πολύ δύσκολος. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι

για να φτάσουμε στον στόχο μας. Σεβόμαστε τον αντίπαλο όμως ταυτόχρονα γνωρίζουμε ότι στην δική μας έδρα, μπροστά στο δικό μας κοινό έχουμε τον πρώτο και τελευταίο λόγο»…ανέφερε αρχικά βραχύσωμος ακραίος αμυντικός και συνέχισε αναφερόμενος στην δική του επανεμφάνιση στον αγώνα με τον ΘΟΪ για τον θεσμό του κυπέλλου.

«Σίγουρα ανέμενα μήνες αυτή τη στιγμή. Δούλεψα σκληρά με επιμονή και επιμονή θέλοντας να αφήσω το πρόβλημα τραυματισμού το οποίο με κράτησε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Με την πάροδο του χρόνου ανακτώ την αυτοπεποίθηση μου και βελτιώνω την φυσική μου κατάσταση. Είμαι έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα μου και να βοηθήσω τον προπονητή και τους συμποδοσφαιριστές μου»

Τέλος ο Γιώργος Βασιλείου δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον κόσμο:

« Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές αντλούμε περισσότερη δύναμη έχοντας τους οπαδούς μας στο πλάι μας. Είναι η μεγάλη μας δύναμη. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε στιγμές χαράς και περηφάνιας»

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Keywords
Τυχαία Θέματα