Απόλλων: Επίθεση φωτιά…άμυνα για προβληματισμό

Το επιθετικό παιχνίδι είναι από τα δυνατά ατού του Απόλλωνα. Γι’ αυτό άλλωστε βλέπουμε την ομάδα της Λεμεσού, από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Ιοάν Αντόνε, έχει σκοράρει 19 τέρματα ενώ έχει δεχθεί 8

Τα αποτελέσματα από την ημέρα που ανέλαβε ο Ιοάν Αντόνε στο πρωτάθλημα:Απόλλων-Εθνικός Άχνας 3-0Δόξα-Απόλλων 1-3Απόλλων-Ομόνοια 3-0Απόλλων-ΑΠΟΕΛ 0-0Ανόρθωση-Απόλλων 0-1ΑΕΚ-Απόλλων 3-1Απόλλων-Ερμής 3-2Αγία Νάπα-Απόλλων 2-5Σύνολο 19 υπέρ, 8 κατά.

Πριν από την παρουσία του Ρουμάνου τεχνικού δηλαδή με την παρουσία Χριστάκη

Χριστοφόρου ο Απόλλωνας πέτυχε 12 τέρματα ενώ δέχθηκε 11 σε 6 παιχνίδια.

Τα παιχνίδια:Απόλλων-ΑΕΚ 2-5Ερμής-Απόλλων 1-3Απόλλων-Αγία Νάπα 1-0ΑΕΛ-Απόλλων 1-2Απόλλων-Οθέλλος 4-0Νέα Σαλαμίνα-Απόλλων 4-0Σύνολο 12 υπέρ, 11 κατά.

Αυτό όμως τώρα που έχει σημασία για την ομάδα της Λεμεσού είναι να αλλάξει την αμυντική της συμπεριφορά. Η άμυνα της ομάδας του Ιοάν Αντόνε είναι η χειρότερη της πρώτης εξάδας…αλλά και η 4η χειρότερη στο πρωτάθλημα. Και σίγουρα με αυτούς τους αριθμούς μειώνονται και οι πιθανότητες σου για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα. Μπορεί ο Απόλλωνας να βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τον ΑΠΟΕΛ αλλά σίγουρα τα αμυντικά στατιστικά προβληματίζουν. Γι’ αυτό τον λόγο ο Ιοάν Αντόνε έχει ήδη κάνει τις σκέψεις του για την ενίσχυση της ομάδας στα μετόπισθεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα