Απόλλων: Ένα χρόνο μετά!

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2014 ο Απόλλωνας. Οι γαλάζιοι σκαρφάλωσαν για πρώτη φορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πλέον δικαιούνται να ελπίζουν βάσιμα στην κατάκτηση του τίτλου.Ο Απόλλωνας περίμενε ακριβώς ένα χρόνο για να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Πέρυσι ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα, όμως, υπέκυψε στην πίεση της ΑΕΛ και ακολούθως του ΑΠΟΕΛ με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 3η θέση. Από την 5η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος ανέβηκε στο

ψηλότερο σκαλοπάτι, απέκτησε μάλιστα προβάδισμα τεσσάρων βαθμών, όμως, στην 14η αγωνιστική οπισθοχώρησε στην 2η θέση.

Μάλιστα έχασε την πρωτιά στην αγωνιστική που την κατάκτησε φέτος. Στην 14η αγωνιστική και στην τελευταία του 2013. Η λευκή ισοπαλία απέναντι στον Ερμή δεν επέτρεψε στους φίλους του Απόλλωνα να κάνουν … καλά Χριστούγεννα.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά τα συναισθήματα είναι διαμέτρου αντίθετα. Οι γαλάζιοι εξανέμισαν τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον ΑΠΟΕΛ και φιγουράρουν στην πρώτη θέση με συγκάτοικο την ομάδα της Λευκωσίας.Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι καλύτερα, όμως, σημασία έχει η παρουσία της ομάδας το 2015. Ο Απόλλωνας θα ενισχυθεί και σε συνδυασμό της αμυντικής βελτίωσης που απαιτείται, ευελπιστεί να κόψει πρώτος το νήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα