Απόλλων: Έφτασε η ώρα για το διπλό

Στο Παραλίμνι ο Απόλλωνας πρέπει να αποδείξει ότι κερδίζει και εκτός «Τσιρείου»
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αποφασισμένος να πανηγυρίσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, ο Απόλλωνας ταξιδεύει στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσει την Αγία Νάπα. Οι «κυανόλευκοι» άφησαν πίσω τους τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη Κυριακή και μοναδικό στόχο σήμερα έχουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να δουν με αισιοδοξία τη συνέχεια. Ο Πέδρο Εμάνουελ προσπάθησε όλη την εβδομάδα να κάνει τους ποδοσφαιριστές του να σκέφτονται

μόνο τη σημερινή αναμέτρηση, τονίζοντάς τους ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο και να ξεκινήσουν το βατό πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους με τον καλύτερο τρόπο.

Πέρα των όσων έγιναν την περασμένη Κυριακή, που σαφώς σε κάποιο βαθμό επηρέασαν την ομάδα, ο Πορτογάλος τεχνικός ελπίζει ότι οι παίκτες του θα ξεπεράσουν και τη μακρά απραξία από επίσημα παιγνίδια, αφού ο τελευταίος τους αγώνας ήταν πριν από ακριβώς τρεις εβδομάδες κόντρα στην Ομόνοια. Όσο να ΄ναι αυτό αποτελεί ένα μικρό μειονέκτημα για την ομάδα της Λεμεσού.

Χωρίς αλλαγές
Όπως φάνηκε και τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Εμάνουελ δεν προσανατολίζεται στο να κάνει αλλαγές και θα παρατάξει τον Απόλλωνα με το σχήμα και τα πρόσωπα που είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει και την περασμένη εβδομάδα. Τερματοφύλακας θα είναι ο Μπρούνο Βάλε. Στο δεξιό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ζοάο Πέδρο και στο αριστερό ο Ελίζιο Σίλβα. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Αγγελής Αγγελή και Φρέιρε Αραούχο. Ο Εστεμπάν Σακκέτι θα έχει τον ρόλο του αμυντικού μέσου, με τους Σιμέον Σλάβτσεφ και Λούκας Στογιάνοβιτς να είναι μπροστά του. Στα φτερά θα αγωνιστούν οι Φώτης Παπουλής και Άλεξ Ντα Σίλβα και στην κορυφή της επίθεσης ο Άμπραχαμ Γκίε.

Ο Απόλλωνας στο σημερινό παιγνίδι θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του που θα κάνουν το ταξίδι στο Παραλίμνι για να συμπαρασταθούν στους ποδοσφαιριστές τους και να τους βοηθήσουν να πάρουν το τρίποντο. Τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή αλλά και τις ημέρες που ακολούθησαν έχουν συσπειρώσει τον κόσμο γύρω από την ομάδα και αυτό θα φανεί σήμερα στο «Τάσος Μάρκου».

Keywords
Τυχαία Θέματα