Απόλλων: Έχει πολλά να σκεφτεί ο Αντόνε

Αμφιβολίες για την επιστροφή στη δράση του Ρομπέρ, ενοχλήσεις και ο Παπουλλής---------------------------------------------------------------------------------------Από MRI θα περάσει σήμερα ο Μπερτράντ Ρομπέρ, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε χθες. Ο Γάλλος αριστεροπόδαρος άσος του Απόλλωνα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την ΑΕΖ, γιατί ένιωσε σφίξιμο στο πόδι. Θα περάσει σήμερα από εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η συμμετοχή

του στον αγώνα με την Ανόρθωση το Σάββατο είναι αμφίβολη. Πάντως οι αρχικές εκτιμήσεις δεν κάνουν λόγο για κάτι το σοβαρό, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα, κάτι που κάνει τον τεχνικό του Απόλλωνα Ιοάν Αντόνε να «κάθεται στα κάρβουνα», αφού, ως γνωστόν, έχει παροπλισμένους για τον αγώνα του Σαββάτου και τους Βασιλείου, Στυλιανού και Αντράντε. Αν ο Ρομπέρ δεν προλάβει να είναι έτοιμος μέχρι τον επόμενο αγώνα, τότε θα πάρει ξανά φανέλα βασικού ο νεαρός Χρήστος Γουίλερ.

Πρόβλημα στους προσαγωγούς αντιμετωπίζει και ο Φώτης Παπουλής. Ο Ελλαδίτης άσος αποχώρησε λίγο πριν από το τέλος του φιλικού και θα πρέπει να περάσουν 1-2 μέρες για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή του το Σάββατο είναι αμφίβολη. Κάποιες ενοχλήσεις νιώθει και ο Γκουλιόν, όμως δεν εκφράζεται ανησυχία και μέχρι αύριο αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Σε ό,τι αφορά τον Στυλιανού, ο τραυματισμός του δεν είναι κάτι το σοβαρό, αλλά προήλθε από την κούραση, λόγω της μακράς αποχής που είχε από τους αγωνιστικούς χώρους. Αφού βρισκόταν στο Βέλγιο κρίθηκε αναγκαίο να μεταβεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης και θα παραμείνει εκεί για μια εβδομάδα περίπου, αφού ούτως ή άλλως είναι εκτός πλάνων για τον αγώνα του Σαββάτου. Στο ίδιο κέντρο κάνουν θεραπεία και άλλοι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα, όπως ο Λουκάκου της Έβερτον. Ο Στυλιανού θα είναι πανέτοιμος για να ενισχύσει τον Απόλλωνα αμέσως μετά τη διακοπή για τις γιορτές του Πάσχα στο ντέρμπι με την Ομόνοια στη Λευκωσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα