Απόλλων: Δεν λειτούργησε τίποτα

Ο Απόλλωνας δέχθηκε την πιο βαριά ήττα στην φετινή χρονιά από την ΑΕΚ με 6-1, σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά τελείωσε από το πρώτο μισάωρο.


Σε κάθε επίθεση της ΑΕΚ, ο Απόλλωνας αδυνατούσε να κάνει τα βασικά, έμπαζε από παντού και σε πολλές περιπτώσεις η άμυνα του έμοιαζε… σαν παιδική χαρά. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε 7 προϋποθέσεις για γκολ του αντιπάλου στο πρώτο ημίχρονο, ο Βάλε μάζεψε την μπάλα από

τα δίκτυα του πέντε φορές.
Τα γρήγορα γκολ της ΑΕΚ επηρέασαν την λειτουργία του Απόλλωνα που παρουσιάστηκε ευάλωτος αμυντικά και με καθόλου φαντασία στην επίθεση.
Σε γενικές γραμμές ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε κάκιστος και γνώρισε μια οδυνηρή ήττα που τον πληγώνει ενόψει της συνέχειας και τον αφήνει στο -10 από την κορυφή της βαθμολογίας, μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας. Για τον Απόλλωνα δεν λειτούργησε τίποτα στην αναμέτρηση, σε ένα ντέρμπι που έπρεπε να παρουσιαστεί σοβαρός, για να φωνάξει παρών στην πορεία για τον τίτλο.

Από δω και πέρα ο Απόλλωνας ψάχνει για απαντήσεις στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, καθώς εάν δεν το πράξει θα μείνει μακριά από την κορυφή και πλέον ο ρεαλιστικός στόχος θα είναι η Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα