ΑΠΟΛΛΩΝ: Αποφαιστικότητα για την πρόκριση

Με Χάμπο Κυριάκου και Γκίε στην αποστολή, ο Απόλλωνας υποδέχεται σήμερα την Ομόνοια στον επαναληπτικό του κυπέλλου, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ο νεαρός μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες, ενώ ο Γκίε επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας μετά τις αρχές Δεκεμβρίου, όταν και τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ανόρθωση. Είναι αξιοσημείωτο ότι είναι η πρώτη φορά που τον έχει στη διάθεσή του ο Σωφρόνης Αυγουστή, αφού είχε τραυματιστεί δέκα ημέρες πριν αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Στο «κυανόλευκο στρατόπεδο» υπάρχει μεγάλη

αποφασιστικότητα για την πρόκριση. Άπαντες στη λεμεσιανή ομάδα θέλουν να τελειώσουν αυτό που ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη στη Λευκωσία, αφού η κατάκτηση του κυπέλλου αποτελεί επίσης έναν μεγάλο στόχο στη φετινή περίοδο. Ο Σωφρόνης Αυγουστή προετοίμασε κατάλληλα τους παίκτες του, έτσι ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι και μέσα στην έδρα τους να δώσουν τα πάντα για να πάρουν το εισιτήριο για τους τέσσερεις της διοργάνωσης. Ο Απόλλωνας βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση, όπως επίσης και στον τομέα της ψυχολογίας. Ο τεχνικός του Απόλλωνα ξέρει ότι οι δυσκολίες της σημερινής αναμέτρησης κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο θα είναι πολλές, όμως υπάρχει η θέληση και το πάθος για να τα καταφέρουν.

Για τον σημερινό αγώνα ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Παπουλή, Μακρίδη, Αγγελή και στους νεαρούς Ρέινολτς και Ψύχα. Η σημαντική είδηση που βγήκε από τη χθεσινή τελευταία προπόνηση είναι ότι ο Γκίε είναι εντελώς καλά, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και σύντομα θα είναι σε θέση να προσφέρει, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ήδη πολύ δυνατή επιθετική γραμμή της λεμεσιανής ομάδας.

Οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν και στον σημερινό αγώνα με σχηματισμό 4-2-3-1. Τερματοφύλακας θα είναι ο Βάλε. Δεξιά ο Ζοάο Πέδρο, αριστερά ο Γκόμες και στο κέντρο της άμυνας οι Βινίσιους και Ρομπέρζ. Αμυντικοί μέσοι θα είναι και σήμερα οι Σακκέτι και Χάμπος Κυριάκου. Μπροστά τους ο Ντα Σίλβα. Στο ένα φτερό θα αγωνιστεί σίγουρα ο Σαρδινέρο ενώ στο άλλο πιθανότατα θα είναι ο συμπατριώτης του Μπεντόγια. Αν αποφασιστεί να μείνει στον πάγκο ο Κυριάκου, τότε τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Σεμέδο. Για την κορυφή της επίθεσης αναμένεται ότι και πάλι θα ξεκινήσει ο Μάγκλιτσα, ο οποίος δεν αγωνίσθηκε την Κυριακή και είναι ξεκούραστος και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Απόλλωνας θα έχει σήμερα στο πλευρό του τον κόσμο του, αφού αναμένεται ότι στη Δυτική θα υπάρχει πολύς κόσμος. Ήδη τα μαθητικά εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, ενώ και η προπώληση των κανονικών έχει πάει πολύ καλά. Αναμένεται ότι η Δυτική σήμερα θα είναι σχεδόν γεμάτη. Οι φίλοι της ομάδας θέλουν να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της και να τη σπρώξουν προς την πρόκριση. Η προπώληση των εισιτήριων θα συνεχιστεί σήμερα.

Σε μιαν άλλη εξέλιξη, όπως ήταν αναμενόμενο, ο σκόρερ των δύο τερμάτων του Απόλλωνα με την Καρμιώτισσα Αρκάντιους Πιέχ αναδείχθηκε σε MVP της ομάδας του. Η ανάδειξη του Πολωνού ως του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα έγινε έπειτα από ψηφοφορία, η οποία διενεργήθη ανάμεσα στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. οι οποίοι επιμελούνται καθημερινά το ρεπορτάζ της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα