Απόλλων - Βαντούζ 1-0: Νίκη "γοήτρου", ενόψει συνέχειας!

Με νίκη αποχαιρετάει... την Ευρώπη ο Απόλλωνας αφού επικράτησε με 1-0 στο ΓΣΠ κόντρα στην ουραγό του ομίλου, Βαντούζ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Conference League.

Το γκολ για τους κυανόλευκους σημείωσε ο Ρομπέρζ στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Απόλλωνας, των 10 αλλαγών στο αρχικό σχήμα, στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος και ευτύχησε να σκοράρει με ένα όμορφο γκολ

στα όρια της περιοχής από τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Με την νίκη αυτή ο Απόλλωνας παρέμεινε στην 3η θέση με επτά βαθμους, στους 2 έμεινε η Βαντούζ.

Το τέρμα του Γάλλου έφερε την ομάδα του Νταβίντ Καταλά στους επτά βαθμούς και πρόσθεσε μισό εκατομμύριο (πριμ UEFA για κάθε νίκη στο θεσμό) στο ταμείο, ενώ συνάμα τερμάτισε και το αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων άνευ νίκης σε όλες τις διοργανώσεις.

Απόλλων: Δημητρίου, Πεϊμπέρνς, Χαμάς, Ρομπέρζ, Αλεσάμι, Σπόλιαριτς(83' Κολ), Χάμπος, Γιόστεν(66' Πίττας), Σαχάρ(73' Χέντι), Ντιγκινί(73' Ογκεντά), Νταμπό(66' Καμπράλ). 

Στον πάγκο οι: Α. Γιοβάνοβιτς, Λοϊζου, Β. Γιοβάνοβιτς, Αρτυματάς . 

Βαντούζ: B. Büchel, Goelzer, Hasler(77' Pepsi), Omerovic(58' Djokic), Sutter(46' Rastoder), Cicek(67' Hadzi), Ulrich, Gasser, Traber, Isik, Fosso(46' Dombras)

Στον πάγκο οι: Foser (GK), Chande (GK), , Iodice, Lüchinger, Xhemajli, Fehr

Διαιτητής: Dario Bel CRO

Bοηθοί: Goran Pataki - Kruno Šaric CRO

Τέταρτος: Patrik Kolarić CRO

Keywords
Τυχαία Θέματα