Απώλεια; Ούτε λόγος!

Αγωνιστική η σημερινή μέρα για την Ομόνοια που στις 19:00 υποδέχεται την Καρμιώτισσα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μία αντίπαλος που την αντιμετώπισε και πριν λίγες μέρες για τον θεσμό του κυπέλλου, με πρόκριση για τους πράσινους.

Με το σημερινό παιχνίδι κλείνει και ο α’ γύρος του πρωταθλήματος, ένας γύρος που δεν βγήκε της Ομόνοιας, με αρνητικό απολογισμό, παρόλα αυτά στην αποψινή αναμέτρηση θέλει νίκη και μόνο νίκη. Ενδεχόμενο νέας απώλειας θα είναι ένα άλλο πισωγύρισμα μέσα στη σεζόν για τους πράσινους. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της ομάδας του Φερέρα μετά

τη συντριβή από τον ΑΠΟΕΛ στο θεσμό του πρωταθλήματος, με την Καρμιώτισσα μάλιστα να βρίσκεται μόλις στο ένα βαθμό διαφορά από την Ομόνοια, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος να κατρακυλήσει ακόμη πιο κάτω το τριφύλλι.

Στην Ομόνοια επίσης ψάχνουν εδώ και καιρό ένα σερί που θα βοηθήσει και στην ψυχολογία περισσότερο των παικτών και ίσως η αποψινή αναμέτρηση να είναι μία καλή ευκαιρία για να αρχίσει αυτό. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απώλεια Ούτε,apoleia oute