Απώλεια για Λάτσιο και Ίντερ

Η Λάτσιο περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας με αντίπαλο την Αταλάντα στον Μπέργκαμο, με συνέπεια η Ρόμα να την προσπεράσει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από τη νίκη της επί της Τζένοα για την 34η αγωνιστική της Serie A. Γλίτωσε η Ίντερ, αλλά μένει εκτός Ευρώπης.Η Λάτσιο έχασε μία θέση στον βαθμολογικό πίνακα στη μάχη που δίνει με τη Ρόμα, αφού έμεινε στην ισοπαλία 1-1 στο "Ατλέτι Ατζούρι" του Μπέργκαμο με αντίπαλο την Αταλάντα, λίγες ώρες μετά από τη νίκη των

"τζιαλορόσι". Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να προηγηθούν με τον Μπαλντέ Κεϊτά, ο οποίος είχε δοκάρι μόλις στο 6ο λεπτό της συνάντησης, ωστόσο στη συνέχεια υπήρχε μόνο μία ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Έντι Ρέια, απέναντι στην πρώην ομάδα του προπονητή τους, είχαν την πρωτοβουλία και τις ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ.Μέχρι στο 49ο λεπτό, όταν αρχικά ο Αλεχάντρο Γκόμες έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και λίγο αργότερα ο Τζιουζέπε Μπιάβα από κοντά άνοιξε το σκορ. Η Λάτσιο δεν έβρισκε τρόπο να απαντήσει, παρά την είσοδο του Φίλιπ Τζόρτζεβιτς. Η απουσία του Μίροσλαβ Κλόζε ήταν εμφανής, ωστόσο στο 77', ο Μάρκο Παρόλο κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να ισοφαρίσει σε 1-1. Οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν στα τελευταία λεπτά και κράτησαν το ισόπαλο αποτέλεσμα, που αφήνει τη Λάτσιο στην 3η θέση.

Οι ελπίδες ευρωπαϊκής εξόδου εξανεμίζονται για την Ίντερ μετά από τη "λευκή" ισοπαλία στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" με αντίπαλο την Κιέβο. Οι "νερατζούρι" απέτυχαν να φτάσουν τις 2 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και δύσκολα θα καταφέρουν να σώσουν τη σεζόν με παιχνίδια όπως αυτά στο "Ολίμπικο" της Ρώμης κόντρα στη Λάτσιο και στο Μιλάνο με τη Γιουβέντους να ακολουθούν. Όλα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά εάν στο 19' ο Μάουρο Ικάρντι είχε δώσει καλύτερη τροχιά στην μπάλα, η οποία κατέληξε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι είχαν 14 τελικές προσπάθειες στο 1ο ημίχρονο, ωστόσο μόλις 2 εξ αυτών ήταν εύστοχες, αφού δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές επικίνδυνες στιγμές.

Στο 2ο ημίχρονο, μάλιστα, η ομάδα της Βερόνα ήταν πολύ πιο επικίνδυνη και είχε 3 καλές ευκαιρίες με τον Ρικάρντο Μετζιορίνι, ωστόσο ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς φώναξε "παρών" και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Όταν δεν το κατάφερε, στο 85ο λεπτό σε προσπάθεια του Τσέζαρε Μπιράγκι, τον βοήθησε το οριζόντιο δοκάρι, με συνέπεια το 0-0 να παραμείνει μέχρι τέλους και η Ίντερ να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Φετφατζίδη (έμεινε στον πάγκο).

Keywords
Τυχαία Θέματα