Απολαυστικό: Ο Ομπάμα απαντά σε προσβλητικά μηνύματα πολιτών

Ο καλεσμένος στην εκπομπή "Jimmy Kimmel Live" Αμερικάνος προέδρος διάβασε στον αέρα μερικά, γεμάτα κακία, μηνύματα στο Twitter και απάντησε σε αυτούς που τα είχαν δημοσιεύσει (vid).

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αποδεικνύει, για μια ακόμη φορά, ότι ξέρει να αυτοσαρκάζεται και δεν έχει κανένα κόμπλεξ να το κάνει.Αυτή τη φορά ήταν καλεσμένος στην ψυχαγωγική- χιουμοριστική εκπομπή του κωμικού Jimmy Kimmel, και όπως άλλοι διάσημοι διάβασε στον αέρα προσβλητικά για αυτόν σχόλια στο Twitter,

με την κάμερα να καταγράφει τις αντιδράσεις του.Μάλιστα, ο Ομπάμα δεν δίστασε να απαντήσει στους δυσαρεστημένους από την πολιτική του πολίτες, με το τραγούδι των R.E.M "Everybody Hurts" να δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, αποκάλυψε εξάλλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής ότι δεν στέλνει sms, σπάνια αναρτά προσωπικά tweets και δεν του επιτρέπεται να έχει smart phones τις έξυπνες προηγμένης τεχνολογίας συσκευές που διαθέτουν καταγραφέα. «Σε γενικές γραμμές δεν αναρτώ tweets Δεν στέλνω sms και email. Εξακολουθώ να έχω ένα Blackberry» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος. Δήλωσε, ακόμη, ότι οι δυο κόρες του έχουν smart phones και ανταλλάσσουν μηνύματα με τους φίλους τους, αλλά ο ίδιος έχει περιορισμένη πρόσβαση στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας για λόγους ασφαλείας. «Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα τηλέφωνα με συσκευές εγγραφής σε αυτά. Έτσι, ένα μεγάλο μέρος της νέας μοντέρνας τεχνολογίας, για λόγους ασφαλείας, δεν τη διαθέτω», είπε.

Πηγή: news247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα