Αποκλειστικό: Μαζικές εγγραφές στην ΟΕΛΜΕΚ-Απαντά ο Χαμπιαούρης

Μαζικές φαίνεται ότι είναι οι εγγραφές νέων μελών στο μητρώο της συνδικαλιστικής οργάνωσης των εκπαιδευτικών ΟΕΛΜΕΚ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ, μόνο τις 3 τελευταίες μέρες έχουν εγγραφεί περισσότερα από 150 νέα μέλη.Πρόκειται για εκπαιδευτικούς που για διάφορους λόγους στο παρελθόν δεν ήταν οργανωμένοι.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως ο αριθμός αυτός,

αυξάνεται καθημερινά. Μεγάλο εξάλλου είναι και το θέμα του δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Το δημοψήφισμα των εκπαιδευτικών για τη λήψη απόφασης σε σχέση με την εφαρμογή των μέτρων που έχουν εξαγγελθεί, θα διεξαχθεί κανονικά μεθαύριο Τετάρτη από τις 9 μέχρι τις 10 το πρωί, στα σχολεία Δημοτικής, Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης.

Προστίθεται πως πρόνοια λήφθηκε και για τους αποσπασμένους σε δημόσιες υπηρεσίες και κρατικά Ινστιτούτα, για τους οποίους έχουν καθοριστεί συγκεκριμένοι χώροι. Σημειώνεται ότι σήμερα, σε καταγγελία στην Αστυνομία κατά του Υπουργού Παιδείας προχώρησαν εκπαιδευτικοί.

Πληροφορίες επίσης του ΣΙΓΜΑ, αναφέρουν ότι ο Υπουργός ετοιμάζει απάντηση και αντιμετώπιση της «λευκής απεργίας» αξιοποιώντας την στήριξη των γονέων δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ταυτόχρονα πως ο Υπουργός επιδιώκει να ζητήσει και γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα για τη νομιμότητα των μέτρων που έλαβαν οι εκπαιδευτικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα