ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Συνάντηση Μαυρογιάννη και Ναμί

Συνάντηση εν μέσω της κρίσης στην κυπριακή ΑΟΖ, είχαν στις ελεύθερες περιοχές την περασμένη Παρασκευή (16/2) οι Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί.

Τη συγκεκριμένη επαφή επιβεβαίωσε στο Sigmalive ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι αυτή η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη πριν από την κρίση που δημιουργήθηκε στην κυπριακή ΑΟΖ.

Ο κ. Μαυρογιάννης πρόσθεσε ότι η επαφή ήταν κοινωνικού περιεχόμενου, στο πλαίσιο των φιλικών σχέσεων και της προσπάθειας να κρατηθεί ανοικτό ένα κανάλι επικοινωνίας με την άλλη πλευρά.

Ως εκ τούτου, όπως εξήγησε, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν υπήρξε κάποια δημόσια ανακοίνωση που να αφορά τη σχετική συνάντηση.

Αναφορικά με το εάν στα πλαίσια αυτού του κοινωνικού δείπνου, που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό, συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ, ο κ. Μαυρογιάννης απάντησε καταφατικά, χωρίς να υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρομοίου τύπου συνάντηση μεταξύ των δυο έγινε και πριν από περίπου δέκα ημέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην Τουρκοκύπριος διαπραγματευτής ανέλαβε πλέον καθήκοντα λεγόμενου «υπουργού ενέργειας και οικονομίας» στα κατεχόμενα.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Κασουλίδη: Οι Βρετανοί θα μας πιέσουν γι' ΑΟΖ

Keywords
Τυχαία Θέματα