Αποκαλυπτικές πληροφορίες για Σόουζα

Θέμα με τον Λούκας Σόουζα προκύπτει στην ΑΕΛ. Η πλευρά του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή τραβά το σχοινί και πήγε μέχρι τη FIFA για να πάρει την ελευθέρα του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.sigmalive.com που επιβεβαιώνονται, η πλευρά του Βραζιλιάνου μέσου κοινοποίησε επιστολή στα αρμόδια σώματα και υποστηρίζει ότι:

1) Μηδενικό το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για την υγεία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.
2) Πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων της ομάδας προς τον ποδοσφαιριστή (απλήρωτος και μη ασφαλισμένος).
3) Τα έξοδα της επέμβασης και της αποθεραπείας, που ξεπερνούν τις 40 χιλιάδες ευρώ, τα επωμίστηκε ο μάνατζερ του

Επίσης, το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή υποστηρίζει ότι στις 24 Ιανουαρίου υπάρχει απόφαση της FIFA ότι ο Σόουζα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί! Μάλιστα, εμπεριέχει ο κίνδυνος η ΑΕΛ να έχει αφαίρεση βαθμών και εμπάργκο μεταγραφών σε περίπτωση που δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τον ποδοσφαιριστή.

Η ΑΕΛ απορρίπτει κατηγορηματικά τα πιο πάνω και όπως πληροφορούμαστε, προχώρησε ήδη σε καταγγελία στη FIFA.

Η ομάδα της Λεμεσού υποστηρίζει ότι από τότε που δεν δέχθηκε τον εκβιασμό του μάνατζερ του Λουκάς Σοουζα με την ιστορία του κοινοτικού διαβατηρίου, προσπαθούσε συνεχώς να δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα. Ζητούσε αναπροσαρμογή συμβολαίου κτλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα