Αποκάλυψη για Νεϊμάρ και Γκριεζμάν

Ο Ερίκ Αμπιντάλ επέλεξε την αγγλική εφημερίδα "Telegraph" για να παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη από τότε που καθαιρέθηκε από ποδοσφαιρικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα και στο πλαίσιο αυτής έβγαλε στη φόρα ένα παρασκήνιο αναφορικά με τον Νεϊμάρ.

Αυτό αφορούσε το καυτό σενάριο επιστροφής του στους Καταλανούς το καλοκαίρι του 2019, με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή αλλά και παράγοντα των μπλαουγκράνα να αναφέρει πως ο λόγος που ο Βραζιλιάνος δεν γύρισε τότε στην Καταλωνία ήταν επειδή η διοίκηση

του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου επέλεξε να αποκτήσει, αντί για αυτόν, τον Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

"Δέκα ημέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, πήγα στο Παρίσι για να μιλήσω με τον αθλητικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, για τον Νεϊμάρ.

Ο λόγος που έκανα το ταξίδι είναι επειδή πίστευα ότι μπορούσαμε να τον υπογραψουμε. Εάν δεν είχαμε αποκτήσει νωρίτερα τον Γκριεζμάν, πιστεύω ότι 100% θα μπορούσαμε να πάρουμε πίσω τον Νεϊμάρ επειδή χρειαζόμασταν έναν εξτρέμ και όταν ο Νεϊμάρ ήταν στην Μπαρτσελόνα ήταν εκπληκτικός.

Δεν έχει να κάνει με το ποιος παίκτης είναι καλύτερος, είχε να κάνει με τη θέση που θεωρούσα πως είχαμε ανάγκη να ενισχυθούμε εκείνη την εποχή. Η ομάδα χρειαζόταν έναν πραγματικό εξτρέμ.

Ο πρόεδρος αποφάσισε να πάρουμε τον Γκριεζμάν. Μία από τις διαφωνίες που υπήρχαν για τον Νεϊμάρ ήταν και η υπόθεση που είχε στα δικαστήρια με την ομάδα, οπότε δεν ήταν εύκολο.

Έλεγαν πως θα έπρεπε να σταματήσει τη δικαστική υπόθεση για να γυρίσει. Αυτό όμως δεν ήταν πρόβλημά μου επειδή δεν ήμουν στο σύλλογο όταν ξέσπασε αυτή η διαμάχη.

Έτσι όπως έβλεπα εγώ τα πράγματα, μπορούσα να πάρω τον παίκτη, αλλά δεν συνέβη", είπε μεταξύ άλλων ο Γάλλος πρώην παράγοντας των μπλαουγκράνα που έχει περάσει και από τη χώρα μας για ένα φεγγάρι φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Πηγή: Sport24

Keywords
Τυχαία Θέματα