Απογοητευμένος ο Ντόνσιτς, ικανοποιημένος ο Καϊάφας

Απογοητευμένος μετά τη νέα ήττα του Εθνικού, η οποία κράτησε την ομάδα στο -7 εμφανίστηκε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με τον Άρη ο Ντανίλο Ντόνσιτς

«Ήταν πολύ συναισθηματικό παιχνίδι το σημερινό για εμάς και χρειαζόμασταν τους 3 βαθμούς οπωσδήποτε. Αρχίσαμε καλά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, καταφέραμε να προηγηθούμε. Στην επανάληψη δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, αφού η πίεση που ένιωθαν οι ποδοσφαιριστές ήταν μεγάλη.

Ξέραμε ότι η δύναμη του Άρη, είναι στις αντεπιθέσεις και μας έβαλε

δύο γκολ. Είναι κρίμα για εμάς, όμως στο παιχνίδι με την Πάφο θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τη διαφορά. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και να σώσουμε την ομάδα».

Με τη σειρά του ο Κώστας Καϊάφας συμφώνησε εν μέρει με το συνάδελφο του και μοίρασε μπράβο στους παίχτες του

«Συμφωνώ εν μέρει με τον συνάδελφο μου. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και δίκαια μείναμε πίσω στο σκορ. Με την αλλαγή όμως καταφέραμε να βρούμε ρυθμό και να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα. Από μια στατική φάση δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Όταν δέχεσαι ένα τέτοιο γκολ ενώ είσαι η ομάδα που έχεις το ρυθμό είναι λογικό να σε επηρεάσει.

Στην επανάληψη θέλαμε το γκολ για να ισοφαρίσουμε και το παλέψαμε μέχρι το τέλος, παρά το ότι μείναμε με 10 ποδοσφαιριστές, παρά το ότι χάσαμε και πέναλτι αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου που κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε την υπόθεση διαβάθμιση από σήμερα, όμως δεν τα καταφέραμε. Την ερχόμενη εβδομάδα, στο ματς με την Δόξα, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θέλουμε να κερδίσουμε έτσι ώστε να σωθούμε και μαθηματικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα