Απογοήτευση για Αποστολάκη... από την ημέρα που υπέγραψε στο ΑΠΟΕΛ

Σύμφωνα με την Ελλαδική ιστοσελίδα novasports.gr, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους για τη συμπεριφορά του Κώστα Αποστολάκη από την ημέρα που υπέγραψε στο ΑΠΟΕΛ.

Διαφορετική συμπεριφορά περίμεναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού
από τον Κώστα Αποστολάκη και δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους για την στάση που κράτησε ο νεαρός ακραίος αμυντικός από την ημέρα που υπέγραψε στο ΑΠΟΕΛ

Οι Πράσινοι σχολίαζαν αρνητικά την παρουσία του Αποστολάκη το τελευταίο διάστημα, την επιμονή του να αποχωρήσει πρόωρα από τον σύλλογο στον οποίο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, αλλά και την ξαφνική του... ανακοίνωση στον προπονητή και τα μέλη του τεχνικού τιμ περί... τελευταίας προπόνησης, πριν από λίγες ημέρες. 

"Κόουτς, είναι η τελευταία μου μέρα στην προπόνηση"... ανακοίνωσε ο Κώστας Αποστολάκης στον Γιώργο Δώνη πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, κι εκείνος ξαφνιάστηκε από όσα είπε ο νεαρός παίκτης, ζητώντας του να συνομιλήσει με την διοίκηση για το θέμα του.

Βέβαια, οι Πράσινοι είχαν αποφασίσει την μη χρησιμοποίηση του Αποστολάκη στα παιχνίδια των πλέι οφ του πρωταθλήματος, ωστόσο ο λόγος που τους οδήγησε στην συγκεκριμένη απόφαση ήταν η έλλειψη κινήτρου που έδειχνε ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων ποδοσφαιριστής.  

Keywords
Τυχαία Θέματα