Απογοήτευση εκφράζει το TDP για τα αποτελέσματα των «εκλογών»

Η Yeni Düzen γράφει ότι απογοήτευση για τα αποτελέσματα των «βουλευτικών εκλογών» εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του Κόμματος Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας (TDP), Χαλίλ Χιζάλ, ο οποίος σχολιάζοντας τα πρώτα αποτελέσματα μετά το άνοιγμα των καλπών δήλωσε στην τηλεόραση του Kanal Sim ότι είναι βέβαιο πως το TDP δεν είναι σε καλή θέση και ότι είναι απογοητευτικά τα αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη: Η κάμερα του ΣΙΓΜΑ στα κατεχόμενα – Τι δήλωσαν οι Τ/κ για τις «βουλευτικές»

«Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε

πίσω από το δάχτυλό μας, αυτή είναι μια αποτυχία. Σημαίνει ότι δεν μπορέσαμε να εξηγήσουμε καλά τη διαδικασία», είπε ο Χιζάλ υποστηρίζοντας ότι τα ποσοστά του κόμματός του επηρεάστηκαν από το μποϊκοτάζ. Ανέφερε ακόμα ότι όσοι ψηφοφόροι του πήγαν στην κάλπη προτίμησαν να ψηφίσουν το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (CTP) για να μην βγει στην «εξουσία» το Κόμμα Εθνικής Ενότητας (UBP).

Πρόσθεσε και τα εξής:

«Σε μια περίοδο που τα αριστερά κόμματα στον κόσμο κερδίζουν τις εκλογές, δεν είναι ωραίο να συζητείται το κατά πόσον το TDP θα μείνει κάτω από το εκλογικό μέτρο. Αυτό σημαίνει ότι απέτυχε η παρούσα ηγεσία, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου. Πρέπει να πληρώσουμε το τίμημα γι’ αυτό. Πρέπει να λειτουργήσει ο μηχανισμός παραίτησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα