Αποφασιστικότητα για νίκη η Ν. Σαλαμίνα

Πανέτοιμη και αποφασισμένη να επανέλθει, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Ομόνοια, παρουσιάζεται η Ν. Σαλαμίνα και να διεκδικήσει με πάθος την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Ανόρθωση, στο αποψινό βαρωσιώτικο ντέρμπι στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Οι «ερυθρόλευκοι», με όπλο την έδρα τους, αλλά και με βάση την παρουσία που είχαν στο πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι με την Ομόνοια, θα επιδιώξουν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα, ώστε να αποκομίσουν βαθμολογικό κέρδος. Ασφαλώς και έχουν επίγνωση των δυσκολιών που θα συναντήσουν, βάση της εικόνας που είχε η Ανόρθωση στην

πρεμιέρα, αλλά έχουν πίστη στις δυνατότητές τους.

Αυξημένες επιλογές

Το ατυχές αποτέλεσμα της πρεμιέρας με αντίπαλο την Ομόνοια, όχι μόνο δεν απογοητεύει τους ποδοσφαιριστές της Ν. Σαλαμίνας αλλά, τους πεισμώνει περισσότερο, για να αποδείξουν ότι δεν άξιζαν να δεχθούν πεντάρα. Αντιμετωπίζουν το σημερινό ντέρμπι με την Ανόρθωση ως μια μεγάλη πρόκληση, δηλώνοντας αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και ν' αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους, ώστε να κερδίσουν τους πρώτους βαθμούς στη φετινή περίοδο. Σε σχέση με τον αγώνα με την Ομόνοια οι επιλογές του Ολλανδού προπονητή της Ν. Σαλαμίνας Γιαν Ντε Γιόνγκε θα είναι αυξημένες, καθώς μπορεί να υπολογίζει και στα νέα αποκτήματα της ομάδας Άντιτς, Ζάρκοβιτς και Τσίνα, που θα προσδώσουν δυναμική στην αμυντική γραμμή.

Βάρος σε τακτική και άμυνα

Πάντως στις προπονήσεις, ολόκληρη την εβδομάδα, δόθηκε μεγάλη έμφαση στην τακτική που θα ακολουθηθεί στο σημερινό παιχνίδι με την Ανόρθωση και κυρίως στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, αφενός διότι παρουσίασε προβλήματα κόντρα στην Ομόνοια και αφετέρου γιατί η Ανόρθωση έδειξε σπουδαία επιθετικά χαρίσματα στο δικό της παιχνίδι με την ΑΕΛ. Δεν αποκλείεται, με αυτά τα δεδομένα, η τεχνική ηγεσία της Ν. Σαλαμίνας να χρησιμοποιήσει από την αρχή τους Άντιτς, Ζάρκοβιτς και Τσίνα ή κάποιους απ' αυτούς. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Αδόρνο και Ονόρε αντί των Παύλου και Μπεμπά που έχασαν προπονήσεις λόγω τραυματισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα