ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ: Στέψη ή παράταση…

Δυο είναι τα σενάρια για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.


Ή ο ΑΠΟΕΛ θα κατακτήσει με νίκη και μαθηματικά τον τίτλο ή η ΑΕΚ θα δώσει παράταση στην ανάδειξη του πρωταθλητή. Φυσικά σε περίπτωση ισοπαλίας ευνοείται ο ΑΠΟΕΛ

που κρατά την διαφορά στους τέσσερις βαθμούς και πλέον θα χρειάζεται μόνο δυο βαθμούς στις δυο τελευταίες αγωνιστικές για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Οι γαλαζοκίτρινοι με την συμπαράσταση 15 και πλέον χιλιάδες φίλους της ομάδας ευελπιστεί ότι θα τελειώσει την υπόθεση από αύριο. Οι παίκτες του Γιώργου Κωστή είναι αποφασισμένοι παρά τις σημαντικές απουσίες να πάρουν τη νίκη και να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Από την άλλη η ΑΕΚ ταξιδεύει στο ΓΣΠ με μοναδικό στόχο τη νίκη με την οποία θα μειώσει στο -1 από τον ΑΠΟΕΛ και θα δώσει παράταση στο πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές του Κρίστιανσεν με τον κόσμο στο πλευρό τους θέλει να φύγει με διπλό από τη Λευκωσία και να παλέψει μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αύριο αναμένεται να δούμε ένα δυνατό παιχνίδι με 22 ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα για τους τρεις βαθμούς…

Keywords
Τυχαία Θέματα