ΑΠΟΕΛ: Ζητείται αντίδραση και σκορ πρόκρισης

Τι περιμένουν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ από την ομάδα τους και κατ’ επέκταση από τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία; Μα φυσικά την άμεση αντίδραση τους και την επιστροφή τους στις θετικές εμφανίσεις.

Οι αγώνες πλέον θα είναι συνεχόμενοι, οι υποχρεώσεις των «γαλαζοκιτρίνων» θα είναι πιο απαιτητικές από ποτέ στη φετινή περίοδο και για να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες των αγώνων θα πρέπει να δείξουν πολύ διαφορετικό πρόσωπο, σε σχέση πάντα με το κακό δεύτερο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα… Ο προβληματισμός

περνά για λίγο στην άκρη, καθώς σε λιγότερο από δύο 24ωρα ο ΑΠΟΕΛ δίνει τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Παιγνίδι στο οποίο η ομάδα του Φινκ θέλει να εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης. Θα χρειαστεί όμως να παρουσιαστεί βελτιωμένη και να στείλει το μήνυμα ότι η τελευταία εμφάνιση ήταν μια κακή παρένθεση.

Άλλωστε, σαν αποτέλεσμα το 1-1 με την Ομόνοια δεν μπορεί να θεωρηθεί ούτε καταστροφικό, αλλά ούτε απογοητευτικό. Ο Φινκ γνωρίζοντας πως το επόμενο δεκαήμερο θα αντιμετωπίσει τρεις σερί φορές την Ανόρθωση, αλλά και βλέποντας την κακή εικόνα στο αιώνιο ντέρμπι, προτίθεται να προχωρήσει σε ορισμένες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα του. Οι Σέρινταν, Γκόμες και Αντωνιάδης φλερτάρουν μετά από αρκετό καιρό φανέλα βασικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα