ΑΠΟΕΛ: Τρεις βαθμολογίες, δύο πρωτιές!

Πατώντας στο… κόκκινο χαλί που του έστρωσαν οι απανωτές απώλειες βαθμών του Απόλλωνα ο ΑΠΟΕΛ ευρίσκεται πλέον σε απόσταση… αναπνοής από την κορυφή και την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, το οποίο μέχρι πολύ πρόσφατα (βλέπε ήττα από την Ανόρθωση στην 26η αγωνιστική) φάνταζε… ουτοπία.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1 επί του Άρη στο «Τσίρειο» ο Σωφρόνης Αυγουστή δήλωσε πως η ομάδα του έχει συλλέξει περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη στο διάστημα που ο ίδιος ευρίσκεται στον πάγκο της. Και όντως, μετά την ήττα

του Απόλλωνα από την Πάφο, οι «γαλαζοκίτρινοι» με 50 βαθμούς στις περασμένες 27 αγωνιστικές είναι στην κορυφή της (άτυπης) βαθμολογίας του «κάττου».

Αυτή δεν είναι η μόνη πρωτιά, στην οποία έφτασε ο ΑΠΟΕΛ την περασμένη Κυριακή. Υποχρεώνοντας την «ελαφρά ταξιαρχία» στην πρώτη ήττα της στη β’ φάση του πρωταθλήματος η ομάδα του Αυγουστή πήρε κεφάλι και στη βαθμολογία των πλέι οφ, στα οποία έχει συλλέξει 11 πόντους, δύο περισσότερους από τον Άρη.

Η διατήρηση αυτών των δύο κορυφών είναι απαραίτητη προϋπόθεση, προκειμένου οι «γαλαζοκίτρινοι» να φτάσουν και στην τρίτη και πλέον ποθητή: αυτήν της βαθμολογίας που θα τους δώσει ξανά τα εγχώρια πρωτεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα